Zadovoljstvo nam je upoznati Vas s djelatnostima građevinske tvrtke PALACE d.o.o. koja se bavi izgradnjom objekata visokogradnje, stambenih i poslovnih objekata, izvođenjem objekata „ključ u ruke“, armirano betonskih montažnih konstrukcija te predgotovljenih  armirano betonskih elemenata.

Palace d.o.o. je tvrtka osnovana 1994. godine. Otvorenom vizijom prema tržištu, tvrtka širi svoju djelatnost, počinje s izgradnjom objekata visokogradnje, stambenih i poslovnih objekata, započinje proizvodnju ab – montažne konstrukcije te izvodi sve građevinske i obrtničke radove po sistemu „ključ u ruke”.

Sjedište tvrtke nalazi se u Zagrebu gdje trenutno zapošljava 80 stručno osposobljenih djelatnika i započinje s izgradnjom stanova za tržište, na atraktivnim lokacijama grada Zagreba i ostatka Hrvatske u ulozi investitora i graditelja. Posebna pažnja pridaje se kvalitetnoj i estetski prilagođenoj arhitekturi. Izvodimo objekte u skladu s najvišim profesionalnim standardima gradnje uz poštivanje zakonskih zahtjeva o okolišu, osiguravajući pritom kvalitetu, sigurnost, promptnost i krajnje zadovoljstvo kupaca.

projekt novogradnja Zagreb Palace -o nama